Poison City Festival

21. - 23. 7. 2006

Poison City Festival on ensimmäistä kertaa järjestettävä uudenlainen kansainvälisiä ulottuvuuksia luotaava ja tulevaisuuteen katsova innovaatiojuhla Myrkyssä, Karijoella.

Poison Cityn kurssit

17. - 22. 7. 2006

Tärkeänä osana tapahtumaa ovat sen aikana järjestettävät erilaiset kurssit. Päivittäisten kurssien ohjaajina toimivat taidealan huiput ympäri maailman, kuten Nadja Raszewski, Outi Mäenpää, Lisa Fornhammar, Michael Gould ja Mark Kirchenmann.

Ohjelma

Perjantai 21.7.

16.03 MYRKYN VALTAUS JA POISON CITYN PERUSTAMINEN

Tapahtumapaikkoina eri suunnista Myrkkyyn johtavat reitit; tiet, joki, polut, ojat, ilmatila, entisen rautatien väylä.

Valtaajina muinaisihmiset, viikingit, neandertalin ihmiset, hevosten vetämät sotajoukot, kotimaiset ja ulkomaiset vieraat, futurologit).  
18.00 POISON CITYN MAISTAMISKESKUS AVATAAN
19.00 POISON CITYN YSTÄVYYSKYLIEN YHTEISTYÖ- JA YLISTYSJUHLA

Paikka:  suomalaisen ja ruotsalaisen nuorisoseuran mäki.

Moninainen ohjelma villisikoineen ja rosvopaisteineen ja kulinaristisine herkkuineen.Yhteistyö mm. Bretagnen Asterix-kylän, Jupiterin avaruuskylän, sekä monen eri puolilta maapalloa sijaitsevan maanläheisemmän kylän kanssa, joita ovat esimerkiksi Mtwaran kyä Tansaniassa, intiaanikylä Ann Arborissa ja Berliini Saksassa.
21.00 – VILLIT TANSSIAISET

Paikka: Nuorisoseura

Tarujen rohkaisemina koreografioina ja ystävyyskylien inspiroimina mielikuvituksellina tansseina, hurmioituneiden musiikkiesitysten siivittäminä. Koreografia:Nadja Raszewski, tanssijat, Poison City in the Fields orkesteri, E3Q –yhtye (USA), Iiro Rantala, piano, Lisa Fornhammar, sopraano, Timo Kinnunen, harmonikka, Poison City in the Fields orkesteri, keskiyön uuden tangon yhtye

Takaisin ylös