Poison City Festival

21. - 23. 7. 2006

Poison City Festival on ensimmäistä kertaa järjestettävä uudenlainen kansainvälisiä ulottuvuuksia luotaava ja tulevaisuuteen katsova innovaatiojuhla Myrkyssä, Karijoella.

Poison Cityn kurssit

17. - 22. 7. 2006

Tärkeänä osana tapahtumaa ovat sen aikana järjestettävät erilaiset kurssit. Päivittäisten kurssien ohjaajina toimivat taidealan huiput ympäri maailman, kuten Nadja Raszewski, Outi Mäenpää, Lisa Fornhammar, Michael Gould ja Mark Kirchenmann.

Lehdistölle

Poison city festival 21.23.7.2006

Poison City festival järjestetään heinäkuussa 2006 ensimmäistä kertaa Myrkyn kylässä, Karijoella. Tapahtuma on ylistys kokeelliselle taiteelle, kuten musiikille, teatterille sekä tanssille. Poison Cityn ohjelmallinen ulottuvuus vie vierailijat ulkoilmaravintola Maistamiskeskuksen makuelämyksistä Avaruuskeskuksen tulevaisuuden visioihin. Festivaali käynnistyy perjantaina 21.7. klo 16.03 Myrkyn kylän valtauksella ja Poison Cityn perustamisella. Ohjelmassa seuraa mm. Iiro Rantalan ja E3Q- yhtyeen tähdittämät Villit tanssiaiset, sekä Poison horse-show. Tapahtuman aikana järjestetään markkinat, josta voi löytää kaikkea muinaisaikaisista käsitöistä tulevaisuuden avaruusteknologiaan. Poison City in the Fields- orkesteri tarjoaa vierailijoille myös tunnelmallisen luontosinfonian yövaelluksineen ja keskustelua luonnon, ihmisen ja taiteen yhteiselosta toimittaja Hannu Taanilan johdolla.

Osa tapahtumaa ovat sen aikana järjestettävät erilaiset kurssit. Luennoitsijoina toimivat taidealan huiput ympäri maailman, kuten Nadja Raszewski, Outi Mäenpää, Michael Gould ja Mark Kirchenmann. Kurssien aiheet vaihtelevat improvisaatioteatterista äänenkäyttöön ja kamarimusiikista moderniin tanssiin. Kurssien monialaisia luomuksia ja esityksiä voi ihailla lauantaina 22.7. Myrkyn kylän nuorisoseuran talolla.

Myrkyn kylä sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, Karijoen kunnassa. Karijoki sijaitsee noin 90 kilometriä Seinäjoelta lounaaseen. Karijoki on yksi Pohjois-Euroopan vanhimmista asuinsijoista. Karijoella sijaitsevasta Susiluolasta on löydetty ihmisen jälkiä jopa 120 000 vuoden takaa. Nuo muinaiset löydökset ovat inspiroineet Poison City Festivaalin taiteellista johtajaa, Timo Kinnusta, tapahtuman perustamisessa.

Poison City Festivalin tavoitteena on luoda uusia ajattelumalleja taiteen alalla ja edistää elämän peruskysymysten uudelleen ymmärtämistä. Yksi tapahtuman ohjaavista tekijöistä on kokeellisen prosessin arvostaminen uuden syntymisen perustana.

Lisätietoja
www.poisoncity.net
info@poisoncity.net

Taiteellinen johtaja
Timo Kinnunen
040 540 3500

Takaisin ylös