Poison City Festival

21. - 23. 7. 2006

Poison City Festival on ensimmäistä kertaa järjestettävä uudenlainen kansainvälisiä ulottuvuuksia luotaava ja tulevaisuuteen katsova innovaatiojuhla Myrkyssä, Karijoella.

Poison Cityn kurssit

17. - 22. 7. 2006

Tärkeänä osana tapahtumaa ovat sen aikana järjestettävät erilaiset kurssit. Päivittäisten kurssien ohjaajina toimivat taidealan huiput ympäri maailman, kuten Nadja Raszewski, Outi Mäenpää, Lisa Fornhammar, Michael Gould ja Mark Kirchenmann.

Esipuhe

Pisara Poisonia...

Poison City Festival on ensimmäistä kertaa järjestettävä uudenlainen kansainvälisiä ulottuvuuksia luotaava ja tulevaisuuteen katsova innovaatiojuhla Myrkyssä. Myrkky on löydetty susiluolan vierestä Karijoelta, Etelä-Pohjanmaalta, vähän matkaa merenrannasta, kaukana metropoleista ja viikinkien ja barbaarien hävityksistä Eräänä päivänä tämä kaunis ja rauhallinen Myrkky vallataan – ohjelmallinen valtaus alkaa 21.7. klo 16.03 – ja kylä muuttuu Poison Cityksi. Mitä sitten tapahtuu, se on parasta tulla kokemaan paikan päälle, sillä jostakin tilaisuudesta ohjelma kirjoitetaan vasta jälkikäteen – luonnollisesti.

Poison City on paitsi festivaali myös uudenlaisten luovien kurssien uusi keskittymä. Eri taiteenalojen erillisillä ja taiteidenvälisillä kursseilla improvisaatio ja kokeellisuus saavat myös sijansa. Loistava kansainvälinen opettajakunta ja kurssilaiset ovat festivaalin ohjelman kantava voima.

Poison Cityn taiteellisena johtajana ja pääsuunnittelijana toimii Timo Kinnunen, joka on kehittänyt kulttuurielämää monin tavoin uusilla ja tuoreilla hankkeilla, taiteilijana ja pedagogina.

Takaisin ylös

Suupohjan Kehittämisyhdistys ry on myöntänyt LEADER+-rahoitusta tapahtuman valmisteluun sekä kurssien ja osittain itse tapahtuman toteutukseen.